vineri, 29 octombrie 2010

Aniversare

Nu-i cine ştie ce. Astăzi se împlineşte o lună de când am ieşit şi eu în lumea asta virtuală prin intermediul blogului meu, care-mi poartă numele. De sărbătorit, o voi face cu prietenii mei, cu năşica Renata şi poate cu Ifim, dac-o fi pe fază. Ca procedură sau mai bine zis, ca şi modalitate de a sărbători, pe cei bipezi îi las în voia lor, adică, pot sărbători după cum îi duce capul. În ceea ce mă priveşte, eu mi-am propus câteva reprize de somn odihnitor, mai multe vizite pe la bolurile cu crocănţei, lăptic şi cărniţă suculentă, mofturi-cât cuprinde, dar nu până la a-i enerva şi să uite că totuşi, este o mică aniversare! Apoi mai am în program câteva reprize de joacă în şi cu razele de soare, câteva ture prin casă cu sărituri, urmăriri, piteli, ascuţit gheruţe... Sigur voi avea şi o şedinţă de expunere a blăniţei la razele de soare. Mă veţi întreba, bine, dar dacă nu va fi soare? Exclus! Aţi uitat că le am cu prognozarea timpului sigur? Altă problemă care-mi dă de gândit este numărul acestei postări: 13! O fi coincidenţă, pură întâmplare sau ceva premeditat cu multă vreme înainte? Singuri puteţi să trageţi concluziile care se impun. Dar oare, vă mai întreb eu, 13 este cu noroc sau ghinion?!

10 comentarii:

  1. 13 e cu noroc! Aşa cum e şi pisica neagră! :)
    La mulţi ani, Baghi, ţie şi blogului tău!

    RăspundețiȘtergere
  2. Îţi mulţumesc şi-ţi dau dreptate, Grişa: 13 şi pisica neagră îs cu noroc, atunci când nu aduc ghinion! La mulţi ani şi tuturor prietenilor noştri, patrulabezi sau bipezi, oriunde s-ar afla!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ziua de 13 nu e cu ghinion, cu atat mai mult pisica neagra! La multi multi ani de "bloguiala" :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Baghi, finuţule!
    La mulţi ani! Sunt foarte mândră de tine.
    Iaca şi cadoul. Pune-l pe Ifim să-ţi citească versurile... :)
    http://www.youtube.com/watch?v=qspXArMiflg

    pupic pe botic!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai un cadou-postare şi la mine pe blog!

    RăspundețiȘtergere
  6. Du-te repede pe blogul meu, să vezi ce cadou ai de la ElZap!

    RăspundețiȘtergere
  7. Mulţumesc năşică Renata, vă mulţumesc prieteni, m-aţi lăsat "mâţă". Nici nu ştiu ce să mai miaunez, de fapt, nici "mauuu" nu mai pot să zic. Dar aţi văzut că astăzi a fost o zi frumoasă? Iar am avut dreptate, nu? Să vă spun un secret: Când prietenii sunt alături de tine, întotdeauna ziua e frumoasă! Chiar şi noaptea! Vă mulţumesc, mauuu!:)))

    RăspundețiȘtergere
  8. La mulți ani Baghi, la mulți ani blogule, să creșteți mari, frumoși și sănătoși, atât Baghi, cât și blogul! :)

    RăspundețiȘtergere
  9. La multi ani, Baghi. La cat mai multe postari.

    RăspundețiȘtergere
  10. Vă mulţumesc Mirela şi Cami, problema mea e somnul... Credeţi că blogul e mai important şi mai plăcut ca somnul?

    RăspundețiȘtergere

Mă bucură comentariile şi miaucomentariile prietenilor mei!