marți, 1 februarie 2011

Petiţie către bipezi

 
Posted by Picasa
După ce i-am miorlăit lui Vlad, cu puţin timp în urmă, că imaginaţia nu are limite, m-am gândit să pun în practică miausugestia lui Chiţirel, care mi-a propus să facem o petiţie către bipezi, pentru instalarea uşiţelor, atât de practice şi necesare pentru libertatea noastră de mişcare. Mi-am permis să expun în petiţie şi alte cereri, absolut necesare unei vieţi decente şi demne pentru o pisică şi neamul nostru, în general. De asemenea, presat fiind de timp, am semnat eu cu numele prietenilor mei, urmând ca ulterior, pe parcurs, să obţin asentimentul, precum şi semnăturile lor, în original. Am considerat că pentru reuşita deplină, trebuie să ne mişcăm repede! Chiar şi atunci când, în aparenţă, stau cuminte în coşuleţ, eu, Baghi, fac totul pentru bunăstarea neamului nostru pisicesc! Miauuu!:)
P.S.
Frăţiorul meu biped zice că vrea şi el să semneze petiţia...:)
 
Posted by Picasa

8 comentarii:

  1. Pe aceasta cale virtuala semnez petitia ta!!!!

    Foarte buna initiativa!!!!
    Misto cosuletul asta al tau :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Pisule, îţi mulţumesc pentru că eşti alături de mine şi susţii cauza noastră nobilă!
    Coşuleţul este special pentru pisici. Poate că ar fi trebuit să-l trec în petiţie. Chiar aşa: Vrem să ne cumpăraţi coşuleţe pentru pisici!:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Baghiii! Si paturica din cosulet e tot speciala pentru pisici?!

    Azi ma duc sa caut cosulet!

    Ce zici, sa iau 2 sau 1? Adica, Peticita si Snickers dorm impreuna, de obicei, dar nu stiu daca incap amandoi intr-un cosulet... Au si casuta pentru pisici (d-aia cu platforma, stalp, cutiute cu intrare rotunda...) dar uneori stau acolo, alteori prin pat sau fotolii... Crezi ca le-ar place mai mult un cosulet?

    RăspundețiȘtergere
  4. Semnez şi eu petiţia, deşi am uşiţe!
    Trăiască solidaritatea pisicească! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Tudor cred ca ar cere cat mai multe sedinte de periaj pe zi. In ultimul timp ii place foarte mult sa fie periat, desi inainte ura chestia asta. Si sunt sigura ca ar mai cere ca ferestrele sa stea deschise si iarna, fiindca vrabiile nu pleaca in tarile calde.
    (Baghi, paturica galbena iti pune in evidenta frumusetea blanii si a ochilor).

    RăspundețiȘtergere
  6. @Vlad:
    Păturica este de fapt un prosop de plajă. Dacă mie îmi place, asta înseamnă automat că este special pentru pisici. Drept să-ţi spun, nu prea mă omor să stau în coşuleţ. Este totuşi destul de strâmpt şi nu permite etalarea tuturor poziţiilor caracteristice şi favorabile somnului nostru pisicesc:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Grişa, ştiam că mă pot baza pe tine şi am încredere în solidaritatea pisicescă! Trăiască!:)

    RăspundețiȘtergere
  8. @Olivia şi Tudor:
    Desigur, mai sunt multe lucruri folositoare şi chiar indispensabile bunului trai pisicesc care nu au fost trecute în petiţie. Şi asta pentru că, cei doi bipezi cu proţapu', dealtfel, oameni cât se poate de serioşi, erau tare grăbiţi... Probabil ca să evite întrebările referitoare la provenienţa blănurilor pe care şi le-au pus pe cap.
    Mulţumesc pentru compliment. Părerea bipezilor mei este că negru se potriveşte cu galben.

    RăspundețiȘtergere

Mă bucură comentariile şi miaucomentariile prietenilor mei!