duminică, 15 iulie 2012

Pentru Alexandru
9 comentarii:

 1. La mulţi ani frăţiorului tău biped!!!
  Iar tu eşti la fel de frumos ca întotdeauna! :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Miaumulţumesc, Grişka, prietenul meu vărgat şi cel mai bun din blogosferă!:)
   La mulţi ani şi ţie, de aici, de pe blogul meu!
   Carevasăzică, eşti rac, la fel ca şi frăţiorul meu biped! Şi racii, (mă refer la cei născuţi în această zodie) sunt frumoşi, bătu-i-ar norocu să-i bată!

   Ștergere
 2. Îţi miaumulţumesc, Grişka, prietenul meu cel mai bun şi vărgat din blogosferă!:)
  La mulţi ani şi ţie, de aici, de pe blogul lui Baghi!
  Carevasăzică, eşti rac, la fel ca şi frăţiorul Alexandru! Şi din câte ştiu eu, Grişka, racii ăştia, bată-i norocu să-i bată, sunt frumoşi cu draci, ca şi tine, dealtfel!:)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu te mira, Grişa, ăştia fac glume cu mine. Întâi îmi ascund comentariul să văd cum reacţionez şi mai ales, cred că vor să vadă dacă mai am ţinere de minte...:)

   Ștergere
  2. Miaulţumesc, Baghi. Eu sunt frumos, recunosc :)), dar rac e numnai Vero. Sărbătoresc ziua de 15 iulie, când am fost luat de pe stradă (şi păream să am o lună jumate, cel mult două), fiindcă nu se ştie în ce zi m-am născut...

   Ștergere
  3. Aşa e, la noi, la maidanezi-tomberonari culesi de pe strada, data zilei de naştere e destul de relativă. Dar asta nu ne împiedică s-o sărbătorim odată cu bipezii, nu-i aşa?:)

   Ștergere
 3. Răspunsuri
  1. Mulţumesc pentru compliment, dragii mei prieteni din Spania! Ca să nu spun că voi sunteţi mult mai frumoşi ca mine!:)

   Ștergere

Mă bucură comentariile şi miaucomentariile prietenilor mei!