luni, 6 mai 2013

Nu-i discriminare!

        Aceasta este concluzia pe care am tras-o după ce am analizat problema recent sesizată de către amicul meu Nono în articolul "Discriminare".
De fapt, nu afirm categoric că noi doi nu am fi fost discriminaţi în acest caz, dar dacă iei mai serios la puricat problema şi vezi cu adevărat ce păţeşte bietul iepurilă, începi să te bucuri că nu ţi se acordă atenţia la care tu visezi.
Spre exemplu, cică iepuraşul de lângă ouăle de paşti a fost cândva o pasăre rănită, pe care o zână a prefăcut-o într-un urecheat, dar i-a lăsat acestuia capacitatea de a face ouă în continuare. Te întreb, prietene Nono, ţi-ar plăcea să se vorbească şi despre noi, aşa ceva?
Iar după ce vei citi şi mesajele de mai jos, te vei bucura că nu suntem eroii acestora:


1. "Un iepuraş tare drăgalaş a ieşit în cale cu viteza mare şi-ţi urează neîncetat să ai Paşte Minunat şi Hristos a Înviat!"

2. "16 iepuraşi: 8 se spionează, 5 sunt la somnic şi frumos visează, 2 mai albiori dau cadou de sărbători, iar ultimul a citit Un Nou Paşte Fericit"

3."Iepuraşul mustăcios e de Paşte norocos. Nu-ţi lăsa cadou în ghete, are el alte secrete: pască, oul înrosit, cozonacul, mielul fript şi un Paşte Fericit!"

4. "De Paşte să iei de poftă, să nu mănânci de foame, carnea de miel care are cam 200 de calorii la suta de grame"

5. "Iepuraşul mustăcios şi-a luat ciorapii pe dos şi mi-a zis în doua soapte să-ţi dau un mesaj de Paşte"

6. "Ce face un cal pe un câmp de cannabis? Paşte fericit"

7. "M-a contactat iepuraşul si mi-a zis că eu o să fiu cadoul tau de Paste. Sunt putin în dilemă! Ar trebui ca în dimineata de Paşte să ajung în gradina ta dar parca tu nu ai gradină... să vin pe balcon? Aştept răspuns"

8. "Iepuraşi nenumarati/ Să îţi sară buclucaş/ Drept pe covoraş"

9. "Să-ţi fie viaţa pufoasă ca un cozonac, fără griji ca a unui miel, colorata ca un ou de Paşti şi luminoasă ca ziua învierii"

10. "Iepuroiul nu mai vine/ Că nu prea se simte bine/ A aflat din Parlament/ Că e criza în buget.../ Aşa că s-a îmbătat,/ Ca să nu fie crizat..."Aşadar, dragul meu Nono, te rog să fii de acord cu concluzia mea:
Este discriminare, dar e bine şi trebuie să rămână aşa!
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă bucură comentariile şi miaucomentariile prietenilor mei!