joi, 19 iunie 2014

NONO cel în blană şi oase

De această dată nu voi vorbi despre cel mai bun prieten al meu, Nono, acel ursuleţ de pluş moale, cu picioarele blegi şi rame de ochelari, uneori şi cu fular, care este deja un personaj celebru.
Vă voi face cunoştinţă cu un Nono în blană şi oase, un Nono adevărat, care face multe năzdrăvănii şi nu mai poate de bucurie atunci când o supraveghează pe mama la serviciu, dar mai ales, atunci când o conduce acasă, devotamentul lui neavând margini. Aşa cum Renata, autoarea lui NONO este năşica mea, adică a lui Baghi, iată că şi eu am găsit un personaj viu, care să-i semene celui de pluş şi să-mi fie fin.
Marea mea nemulţumire este că nu vrea să stea la pozat, fular nu acceptă, iar de ochelari nici nu vrea să audă.

 6 comentarii:

 1. e dragut si are o fatuca vesela :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Îmi place, pare un cuţu tare simpatic!
  Şi i se potriveşte numele, chiar dacă nu vrea să poarte fular şi ochelari! :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu pare, ci este tare simpatic!
   Numele i se potriveşte, pentru seamănă cu prietenul meu de pluş, chiar dacă este căţel şi nu ursuleţ. Cred că nu vrea să poarte fular pentru că e vară, iar de ochelari nu are nevoie, căci nu-l interesează look-ul. :)

   Ștergere
 3. Dragul meu, să-ți trăiască! Următorul pas ar fi... adopția. :)
  Te pupă nășica!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Năşică, mulţumim frumos! Adopţia ar fi un pas mare şi important, dar teritoriul nu permite acest lucru, atâta timp cât eu sunt stăpânul şi şeful. Oricum, este fericit acolo unde îşi duce traiul, având libertate totală. Te pup şi eu!

   Ștergere

Mă bucură comentariile şi miaucomentariile prietenilor mei!