luni, 8 noiembrie 2010

Comparaţii

Bine aţi venit, dragii mei mustăcioşi!
De data aceasta mi-am propus să miaunez foarte puţin şi să vă arăt mai multe poze (chiar dacă unele sunt secret de familie).
 
Posted by Picasa
Mai jos, vă prezint câteva, comentariile fiind foarte scurte. Aceasta este una din primele mele poze, făcută în anul 1999. Câţi dintre voi vă puteţi lăuda cu fotografii din secolul trecut?
 
Posted by Picasa
Majoritatea bipezilor n-au habar că noi, pisicile, paştem iarbă. De fapt, este impropriu spus "paştem", căci nu suntem oi sau boi. Frunzele mai mari noi le capsăm, iar pe cele tinere şi fragede, le mestecăm. Aşa, cam cum fac bipezii cu cânepa sau cu tutunul. Voi ce iarbă preferaţi? Iată ce capsez eu!
 
Posted by Picasa
Silvester este motanul meu meu preferat. Dar dintre noi doi, cine e mai relaxat?
 
Posted by Picasa
V-aş ruga să-mi spuneţi, unde credeţi că e mai bine, în braţele mamei...
 
Posted by Picasa
...sau în braţele lu' tata?
 
Posted by Picasa
Dar în familia noastră, cine credeţi că este cel mai mare pescar... nu, nu e vorba de mine... Tata...
 
Posted by Picasa
...frăţiorul Andu...
 
Posted by Picasa
...sau mama?
 
Posted by Picasa
Mauuu! Ce ziceţi? Aştept să miaunaţi!:)))

16 comentarii:

  1. Uau! Ti-ai invatat bipezii sa vaneze. Baghi, jos palaria!

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiţirel, nu mă pot lăuda cu asta. Eu doar i-am fotografiat!:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Baghi, I do not speak Romanian, so I hope this makes sense. It's nice to meet you!

    RăspundețiȘtergere
  4. miaooo!
    în primul rând am reuşit să te asezăm acolo unde meriţi, adică în blogroll! :)
    apoi, direct de la naomi zise şi dactilografiate de mama ei:
    - şi eu mă laud cu poze din secolul trecut! :P
    - io pap katzengrasse, o iarbă specială pentru noi, felinele, pe care mi-o cumpără mami direct de la hornbach şi o îngrijeşte mai ceva ca pe orhideele ei.
    - eşti taare, tare fumos şi-mi placi. mai vin!
    :lol:

    RăspundețiȘtergere
  5. Huffle Mawson, Welcome! Până învăţ engleza, o să miaunez în română. Astăzi arătam nişte poze de-ale tale unor bipezi de-ai mei. Crezând că sunt pozele mele, m-au întrebat, când am fost în Australia?! Se confirmă deci, că noi doi semănăm ca două puncte negre. Şi mai avem şi alte asemănări, nemaivorbind de cele care se văd din fotografii. Tu eşti din Australia, iar eu sunt din Emisfera Australă! Mauuu!

    RăspundețiȘtergere
  6. Pup lăbuţele doamnelor, Pisica şi mai ales, Naomi! Ştiam că Naomi trebuie să aibă poze din secolul trecut. De fapt, chiar dacă acum, Grişka o să-mi dea cu lăbuţa peste mustăţi căci i-am făcut observaţii, doamna Naomi are poze şi din mileniul trecut!:)))

    RăspundețiȘtergere
  7. Baghi, tu esti in cutie (petbox)? Ca parca nu ti-am vazut mustatile pe-acolo.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cami, eu nu sunt în cutie, căci nu ştiu încă ce trebuie să fac pentru a fi, în acelaşi timp, în mai multe locuri. Dar prietenul meu Grişka a avut grijă să-mi pună poza în albumul lui "Prietenii mei cu bloguri (cei care încă n-au ajuns pe Pets)". Şi mă umflu în blană când îţi spun că poza mea este prima din album! Chiar dacă, sincer îţi miaunez, nu este chiar cea mai reuşită!:)

    RăspundețiȘtergere
  9. Măăăi, da' tare frumos mai eşti!
    Io nu ma pot lăuda cu poze din secolul trecut... am mirosit iarba crudă abia în 2004. Da' pot să spun că mi-am învăţat şi eu bipezii să prindă peşti!:D
    Salutări motăneşti şi... o să mai trec pe aici!
    Între timp, poate te vedem şi pe Petsbox.ro :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Bun venit, Alberto! Parafrazându-l pe Grişka, cel care zice că toate pisicile sunt frumoase, cred că este valabil şi pentru noi, motanii, nu-i aşa? Eu hoinăresc destul de des pe Petsbox, dar acolo am mici probleme cu postarea comentariilor. Până elucidez aceste probleme, aştept ca îmblăniţii de acolo, să mă viziteze aici, din când în când! Salutări motăneşti!:)

    RăspundețiȘtergere
  11. Baghi, e foarte uşor să-ţi faci un cont pe petsbox, nu-ţi trebuie decât o adresă de mail şi o parolă. Pe urmă o să poţi mieuna pe tot site-ul şi-o să-ţi poţi posta fotografiile.
    Eu nu mă pot lăuda cu poze din secolul (ba chiar din mileniul) trecut - mi-s născut în 2006. Tu şi Naomi sunteţi privilegiaţi în privinţa asta! :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Esti un motan foarte aratos intr-o familie frumoasa :) Si eu am observat asemanarea dintre tine si Huffle australianul. Cum iti mentii blana asa neagra si stralucitoare?

    RăspundețiȘtergere
  13. Grişa, o să-l miorlăi pe tata Ifim până când îmi va face şi mie cont pe petsbox. Sper să nu trebuiască să miorlăi până la calendele greceşti!:)

    RăspundețiȘtergere
  14. @ Olivia şi Tudor: Cu Huffle Mawson avem şi alte asemănări care nu se văd. Blana mea neagră şi strălucitoare este obţinută prin combinarea dragostei bipezilor mei cu grija pe care mi-o poartă, cu alintăturile pe care le primesc, cu instinctul meu de autoîntreţinere şi conservare precum şi cu regimul alimentar pe care-l folosesc.

    RăspundețiȘtergere
  15. Baghiraaaa! I think with Silvestre you are very relaxed, well did he give you massages?Je,je!
    Definitely, your mom is the best fisher!
    Saludos! my friend!

    RăspundețiȘtergere
  16. Baghi seamana foarte mult cu pisicul meu Moty care a murit acum un an si jumatate din cauza cancerului. Daca ar mai fi trait.....se putea lauda si el cu poze din secolul trecut. El s-a nascut in aprilie 1999. https://picasaweb.google.com/116800785656232482454/OurSweetBlackAngelMoty#

    RăspundețiȘtergere

Mă bucură comentariile şi miaucomentariile prietenilor mei!