joi, 11 noiembrie 2010

Despre filme şi subtitrări

 
Uitaţi-vă în ochii mei: vi se pare că eu nu aş miauna adevărul?
Vreau să vă spun că şi mie îmi plac foarte mult emisiunile despre animăluţe şi mai ales cele în care protagoniştii suntem noi, cei din neamul pisicesc.
Posted by Picasa
 

Şi să ştiţi că pe mine nu mă interesează prea mult dacă aceste emisiuni sunt subtitrate sau nu. Eu oricum înţeleg despre ce e vorba. Totuşi este mai bine dacă sunt subtitrate.
Posted by Picasa
 

Şi asta le prinde foarte bine bipezilor mei, pentru că ei nu pricep o boabă în engleză, chineză, japoneză, germană sau franceză. Şi atunci, subtitrarea este binevenită. Altfel, ar da vina pe mine că sunt prea pretenţios. Or, trebuie respectate nişte reguli, nişte ierarhii.
Posted by Picasa
 

Şi în aceste ierarhii, cine se situează la cel mai înalt nivel? Degeaba le explic eu în limba noastră pisicească, e ca şi cum i-aş spune lu' Jao. D'aia mă bucur când filmele sunt subtitrate. Să priceapă ei, singuri...
Posted by Picasa

14 comentarii:

  1. Ce mai faci, frumosule Baghi? Tocmai îmi spunea cineva că ești trecut ca ”Banghi” în blogrollul cuiva necunoscut mie. Dar tu ești Baghi și ești printre preferații Serafinei! Miau-noapte bună! ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mauuu Mirela, fac bine! Eu sunt "baghi", Banghi fiind deja un nume de terorist biped! Să-ţi spun un secret, Mirela. Ştii de ce toamna asta este aşa de frumoasă şi lungă? Vrea să se potrivească culorilor blogului meu cât se poate de mult timp. Am văzut-o şi noi pe Enya în Grădina Botanică, înconjurată de culorile toamnei. Frumoasă domnişoară, să vă trăiască! Dar de ce n-aţi luat-o şi pe Serafina la plimbare?

    RăspundețiȘtergere
  3. Miao, Banghi, sunt de acord cu tine - adică nici eu n-am nevoie de subtitrare, da pentru bipezi e foarte bună, fiindcă spre deosebire de noi, pisicile, ei n-au o limbă universală! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Baghi, stai cam aproape de televizor, sa nu-ti strici ochii :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Aşa e Grişa, bipezii nu au o singură limbă, una universală. Au sute, poate mii de limbi. Şi le folosesc în exces, poate d'aia nu se prea înţeleg. Dar cel mai mult folosesc limba pe care o au în gură. Din observaţiile mele, aş putea spune că limba este singurul lor organ care nu oboseşte niciodată!:)

    RăspundețiȘtergere
  6. @Olivia si Tudor: Am fost surprins aşa aproape pentru că era ceva foarte intreresant. În general, mie-mi place să privesc de pe televizor.:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Baghi, mulțumim pentru matinala și amabila vizită de sâmbătă! Tu ești prietenul drag al Serafinei, frumosule! ;)
    Ne necăjește, pe Enya și pe mine, că frumoasa Serafina e cam misandrină, iar fetița mea, Enya, stăpâna ei oficială (asta dacă mai crede cineva că o pisică poate avea stăpâni!), ar vrea puiuți serafinici!
    Pupici serafinici! :P :P :P

    RăspundețiȘtergere
  8. Şi noi îţi mulţumim, Mirela! Enya să fie liniştită. Când o veni vremea, cu siguranţă că Serafina va avea puiuţi serafinici!:)

    RăspundețiȘtergere
  9. ”Vă invit, dragi pisici și căței, să vă înscriețiaici:
    http://www.petsbox.ro/profil/100013344.html.
    Vă faceți prieteni, cunoașteți o mulțime de pisici și câini drăguți și există conursuri cu premii. Deocamdată l-am votat pe Grișka, el a fost cel care ne-a făcut cunoscut acest site, dar voi participa și eu. Cu drag, Serafina!”
    www.petsbox.ro
    http://www.petsbox.ro/profil/100013344.html

    RăspundețiȘtergere
  10. Si noi ne uitam la emisiuni cu animale, mai ales la cele in care patrupede dragalase ca voi sunt salvate din niste situatii foarte neplacute. Chiti se uita si ea mereu si sunt convinsa ca intelege tot. Ba chiar i-ar mai putea ajuta pe salvatori, sa le traduca ce spun fiarele respective.

    RăspundețiȘtergere
  11. @Mirela Mauuu! Şi Enya şi Serafina sunt minunate! Am primit invitaţia de înscriere şi prin e-mail. Vă mulţumesc! Sigur că o să-l miorlăi pe tata, până mă înscrie şi pe mine!

    RăspundețiȘtergere
  12. @Lady Io Welcome! Într-adevăr, noi înţelegem tot. Dar cel mai mult, ne place dragostea voastră, singurul lucru frumos pe care-l aveţi şi care nu costă nimic, deci, e nepreţuit! Mulţumesc pentru vizită şi scuze de la Ifim, pentru nepoliteţea de la o invidie.

    RăspundețiȘtergere
  13. I can't quite work out what you are watching on TV Baghi, but I hope it was interesting!

    RăspundețiȘtergere
  14. Huffle Mawson, nici eu nu mă uit la TV atunci când mănânc sau dorm. Aici am fost surprins uitându-mă la TV pentru că era o emisiune foarte interesantă despre pisici. Căci dac-ar fi fost vorba despre politică, ar fi fost neinteresantă!:)

    RăspundețiȘtergere

Mă bucură comentariile şi miaucomentariile prietenilor mei!