vineri, 7 ianuarie 2011

IARĂ SĂRBĂTOARE!

 

Crăciun Fericit celor ce sărbătoresc Naşterea Domnului pe stil vechi!
După cum puteţi vedea în poza de mai sus, sunt aşa de sătul şi de plictisit de sărbătorile de sfârşit şi început de an ale bipezilor, încât dau în somn sau, aşa cum spun ei, în picoteală...
Posted by Picasa
 

Numai că, simţurile mele sunt destul de ascuţite (chiar şi la vârsta destul de înaintată pe care o am) pentru a reacţiona prompt la câte un miros uşor şi plăcut care vine din bucătărie... după mâncărurile grele din carne de porc şi la fel de urât mirositoare din zilele trecute.
Posted by Picasa
La început de an, îi salut pe toţi prietenii mei, indiferent de câte puncte de sprijin au pe timpul deplasării sau al statului degeaba şi trimit, din mustăţile mele, un surâs dulce
celor mai lady dintre cele mai lady: Serafina, Efigenia, Chiţi, Miţa, Musette, Nataşa, Tamara şi aşa mai departe...

10 comentarii:

 1. Foarte haioasa prima poza :)) Zici ca ai buzele tuguiate iar ochii umflati putin de nesomn.
  Ai mei zic ca esti un motan tare frumos si eu sunt de acord :D

  RăspundețiȘtergere
 2. Salutari Baghi. You now, must have a rest. Relax and enjoy the food and the nap (or in sphanish the famous "siesta"). Can I ask how old are you . Iám 14 and a half years old.But I feel as I have 14! Ja,ja,ja
  Saludos

  RăspundețiȘtergere
 3. @Pisu, Olivia şi Tudor, Leonek, vă mulţumesc pentru compliment. Dar, vorba lui Grişka, "toate pisicile sunt frumoase", este valabilă şi pentru motani, nu-i aşa? Numai că motanii sunt şi tare cuminţi!:)

  RăspundețiȘtergere
 4. Efi, treaba cu siesta este valabilă pentru bipezii care s-au îndopat de sărbători, nu-i aşa? Noi, pisicile nu avem această meteahnă!
  Iar ca să-ţi răspund la întrebare, am 13 ani!:)

  RăspundețiȘtergere
 5. Baghiiii! Tu ai 13 ANI?! Extraordinar!

  Semeni cu motanelul meu Snickers (sau Aghiuta, cand face prostii...) Doar ca el e mic, maxim 8 luni... Sper sa se faca frumos ca tine!

  RăspundețiȘtergere
 6. Bine ai venit, Vlad! Ai un nume răsunător!
  Da, am 13 ani! Mă pot lăuda cu poze din secolul şi chiar din mileniul trecut!:)
  Sunt sigur că Snickers se va face foarte frumos, nu ştiu dacă eu pot fi chiar un etalon. Dar am văzut-o pe Peticuţa care m-a vrăjit cu frumuseţea ei!:)

  RăspundețiȘtergere
 7. Fiecare pisic este un etalon, in felul lui!
  Ai ocazia sa il vezi si pe Snickers, in "schimb de tura" cu Peticel, si la o gustare, impreuna :D

  Fac si eu ce pot ca pisicile si cateii in arealul meu de raspandire sa fie cat mai frumoase(i), sanatoase(i) si simandicoase(i) :D

  RăspundețiȘtergere
 8. @Vlad, cel care-ţi miaună sunt eu, Baghi, numai că Ifim mi-a împrumutat maauuul, temporar, zice el. Normal c-o să-i urmăresc în taină şi cu mult drag pe Snikers şi Peticel.
  Dacă eşti aşa de bun cu neamul nostru patrulabez, de ce ţi-ai pus un nume aşa de groaznic?:)

  RăspundețiȘtergere

Mă bucură comentariile şi miaucomentariile prietenilor mei!