miercuri, 26 ianuarie 2011

Ştiaţi că...

 
"Dintre toate creaturile Domnului, există doar una care nu poate fi facută sclavă a biciului. Aceea este pisica. Dacă omul ar putea fi încrucişat cu o pisică, omul ar fi îmbunătăţit, dar ar deteriora pisica". Mark Twain
Mauuuuu! Ce-mi place asta!:)
Posted by Picasa

12 comentarii:

 1. Miao! Şi mie-mi place! :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Mark Twain chiar se pricepea la pisici. Mie mi s-a parut foarte amuzanta povestea asta, cu motanul lui, Bambino, care era bineinteles negru.... http://pisicarie.blogspot.com/2008/12/bambino-motanul-lui-mark-twain.html
  Si ce e mai bun decat o pisica? Doua pisici...
  http://pisicarie.blogspot.com/2009/09/whats-better-than-cat.html

  RăspundețiȘtergere
 3. Nici GORILA nu merge dresata :) . Ati vazut voi vreodata gorile domestice?!

  Hahaha! Acum m-am gandit: Baghi prieten cu o GORILA! Iti dai seama, sa ai un prieten de 240kg, capabil sa rastoarne o masina cu o mana?!

  RăspundețiȘtergere
 4. Grişa, mă bucur că-ţi place şi ţie!:)
  După adevărul pe care-l exprimă, cred că este pe placul întregului nostru neam pisicesc!:)

  RăspundețiȘtergere
 5. @Olivia şi Tudor:
  În afara faptului că iubea pisicile, Mark Twain a rămas copil pe tot parcursul vieţii. Eu cred că a încercat să ne imite, pentru că cele trei atribute de bază ale copilăriei, joaca, papa şi somnul, sunt caracteristicile neamului nostru îmblănit de-a lungul întregii vieţi. Mulţumesc pentru adrese. Bun motiv de hoinăreală!:)

  RăspundețiȘtergere
 6. Vlad, cred c-ar fi grozav să ai un asemenea prieten! Eu mă bucur ştiindu-mă prieten cu tine, cu Snickers, cu Tudor, cu Grişka, cu Peticica...
  La numele pe care-l ai, cred că eşti capabil de isprăvi pe măsură!:)

  RăspundețiȘtergere
 7. Daca iti spun ca am si 160kg ... poate intelegi fascinatia mea pentru gorile :D Mereu m-am comparat cu o gorila, si ma simt cam astenic, in ciuda tuturor eforturilor mele.

  Da, pot si sa dorm cu pisicii in brate neintors, aproape 6 ore :) !

  Intotdeauna cand vizitez blogurile voastre (tu, Griska, Chiti, Tudor, Pisu cu blog...) imi amintesc ce minunate sunt adevaratele prietenii, si cate lucruri demne de a fi venerate si adorate exista pe lumea aceasta!

  RăspundețiȘtergere
 8. @Vlad:
  Mauuu! Exact Baghi x 40!
  Nu pot decât să mă mândresc cu prietenii mei!
  Bine, sunt şi un pic invidios pe Snickers şi Peticica pentru că, spre deosebire de mine, ei au în tine un teritoriu imens de explorat, de protejat, de venerat şi făcut cozonaci!:)
  Da, pe lumea aceasta există lucruri minunate, demne de a fi venerate şi adorate!
  Şi bineînţeles că, în vârful acestor lucruri ne situăm noi, cei din neamul pisicesc!:)

  RăspundețiȘtergere
 9. Baghi, cand va parea ca noi, bipezii fara pene, trecem cu vederea faptul ca voi sunteti ZEI, sa nu ne lasati sa persistam in eroarea noastra! :D

  RăspundețiȘtergere
 10. @Vlad:
  Prietene, te poţi baza pe mine!:)

  RăspundețiȘtergere
 11. Şi mie îmi place ce-a zis Twain, Baghi!
  Şi mai ştiu şi eu o zicere, a unui tip care se întreba - de ce tac civilizaţiile extraterestre?
  Tipu' zicea că descoperirea focului nu e semn de inteligenţă, pragul departajării inteligenţei de non-inteligenţă, fiindcă, de pildă, delfinii, chiar dacă l-ar fi descoperit, n-ar fi avut ce face cu el.

  RăspundețiȘtergere
 12. @Renata:
  Năşică, bipezilor le place să creadă că-s cei mai inteligenţi şi chipurile, demonstrează lucrul acesta raportând greutatea creierului la masa corporală. Eu cred că dacă ar raporta greutatea creierului la năzbâtiile pe care le comit, ar avea o mare surpriză! Miau!:)

  RăspundețiȘtergere

Mă bucură comentariile şi miaucomentariile prietenilor mei!