sâmbătă, 19 ianuarie 2013

Primele reacţii la teza de doctorat

       Nu intraţi în panică. Liniştiţi-vă!
Voi continua publicarea tezei. Dar pentru că am fost asaltat de cârcotaşi cu fel de fel de probleme, comentarii şi aprecieri, mi se pare corect şi absolut normal, motăneşte vorbind, să răspund acestora, chiar dacă unele sunt simple provocări. :)
Extraordinar! Sunt cel mai nou, tânăr şi frumos prieten al lui Baghi! Vedeţi câte calităţi am? Mă puteţi contrazice?




Eu, motanul Grişka, dac-aş face parte din comisie, i-aş da prietenului meu Baghi, pentru teza asta, un zece cât toate zilele!
Mirela, frumoasa noastră mamă şi prietenă, i-a spus "Felicitări, doctor Baghi!" Asta înseamnă că atunci când suntem bolnăviori, avem un doctor, un prieten de-al nostru, la care să apelăm!
Aveam nevoie de nişte lucrări, aici, în baie. Ştiam că românii se pricep la asta.  Pentru asta l-am chemat pe Baghi. Nu mi-a trecut prin cap că el e doctor. Nu m-am aşteptat la o aşa surpriză. La noi, în Spania, jumătate sunt culegători de căpşuni şi jumătate sunt toreadori. Chiar dacă avem cupa mondială şi pe cea europeană la fotbal, noi tot asta suntem. Baghi, prietenul meu, mi-a făcut cea mai frumoasă surpriză.

Pentru mine nu a fost o surpriză faptul că Baghi e doctor. M-am făcut bine datorită sfaturilor şi mai ales încurajărilor lui!
 Eu, deşi mi-e prieten, când îl auzeam că vrea să vină în Spania, îi spuneam că aici suntem prea mulţi "negri", referindu-mă, bineînţeles, la culoarea blănii. Un "doctor" negru, ar mai avea loc... îi facem noi loc, la o adică...
Miauuu, nu e frumos să-mi faceţi poze fără să-mi cereţi acordul. Vă interesează de ce-mi ling lăbuţa? Numai ce am îngropat...
Cel mai mult mă îngrijorează (şi mă pune pe gânduri) faptul că Dacti o să mă oblige să citesc teza de doctorat a lui Baghi...
Postarea participă la  jocul HAPPY WEEKEND! - Ediţia 3

10 comentarii:

  1. prietenii tai sunt adorabil de dulci draga Baghi :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Vai de mine, cat de frumosi sunt toti!
    Pe Griska, pe Picky si pe Odin ii stiam dar vad ca ai multi prieteni, care mai de care mai frumos. Nu stiu ce varste au toti.
    Acu' daca tot am intrat in acest cerc select se cuvine sa-l prezint un pic mai mult pe Tiger. Are varsta de 3 ani si jumatate. :)

    Happy Weekend, Baghi! Spor la scris!

    P.S.- Am trecut eu linkul direct cate postare :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îţi mulţumesc, draga mea prinţesă albă!
      Dacă Tiger are vârsta pe care mi-ai spus-o, înseamnă că nu este cel mai tânăr prieten al meu.
      Dar oricum, îi rămân destule calităţi! :)
      Happy Weekend :)

      Ștergere
  3. Adica vrei sa spui ca Mishu nu e prietenul tau! Ok!
    Cred ca el e veteranul, are 7 ani! Pana si aici "batrani" sunt dat la de-o parte! :))
    Happy Weekend!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea Minnie, pe tine trebuie să te contrazic.
      Cine a îndrăznit să spună că Mishu nu e prietenul meu?
      Nu l-am amintit pentru că el încă nu a auzit de teza mea de doctorat şi, deci, nu a avut încă nicio reacţie! :)
      Nu este nici veteranul, pentru că faţă de mine, care sunt născut în mileniul trecut, mai exact în toamna anului 1998, Mishu e mic pisoiaş! :)
      Blogul meu este singurul loc de pe pământ unde nu există discriminare! Prin urmare, nici "bătrânii", nici albii, nici negrii, nici tigraţii, absolut nimeni nu e dat la o parte! :)
      Aşadar, te rog să-l asiguri pe Mishu că şi el face parte din "cercul meu select", aşa cum bine a zis Elly. Iar ca Weekendul vostru să fie şi mai fericit, v-am trecut în lista mea de bloguri, ca să pot hoinări mai uşor prin ţinutul vostru plin de canale şi mori de vânt! :)

      Ștergere
    2. dragul meu Baghi,sa ai viata lunga si vesela :)
      acum inteleg eu de unde ti se trage intelepciunea :))
      te pupacesc :*

      Ștergere
    3. Pandhora, draga mea, îţi mulţumesc frumos pentru urare şi ţi-o retransmit multiplicată cu numărul vieţilor mele, sau cu numărul anilor mei, cum doreşti! :)

      Ștergere
  4. :)) Trebuie sa'mi invat si eu pisicii de la tara mai multe despre blogosfera pentru ca vad ca au deja o subcomunitate destul de mare aici :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E musai!
      Pisicii de la ţară ştiu tot atâta despre blogosferă câte ştiu eu despre viaţa lor! :)
      Comunitatea noastră nu este numai destul de mare, ci şi foarte veselă, asta ca să evit superlativul Happy!:)

      Ștergere

Mă bucură comentariile şi miaucomentariile prietenilor mei!